Noord-Holland

Man (21) uit Breda overleden na ernstig ongeval N246 Markenbinnen

MARKENBINNEN – Afgelopen nacht vond er op de N246 bij Markenbinnen een ernstig ongeval plaats. Daarvoor werden de hulpdiensten waaronder twee traumahelikopters massaal gealarmeerd. Een 21-jarige man uit Breda kwam daarbij om het leven.

Een ander slachtoffer, een 21-jarige man uit Amersfoort, raakte ernstig gewond en ligt nog in het ziekenhuis. Het ongeluk gebeurde in de nacht. Twee auto’s botsten op elkaar waarna een van de auto’s enkele honderden meters doorschoot, meermaals over de kop sloeg en vervolgens in het water terecht kwam.

Er zouden mogelijk drie inzittenden in de auto hebben gezeten. De politie doet daar onderzoek naar en het kan zijn dat het slachtoffer uit de auto is gestapt, in het water is beland of door het ongeval uit de auto is geslingerd.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen