Zeeland

Melding van brandgerucht sportcentrum Omnium Zwembadweg Goes

GOES – Dinsdagavond 4 juli rond 18.00 uur werd melding gedaan van een brand in het sportcentrum Omnium aan de Zwembadweg in Goes.

De BHV van het centrum heeft het pand ontruimd en de hulpdiensten ingeschakeld. Brandweerlieden zijn ingezet met brandslangen. De brand is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting. In het pand hangt nog een hinderlijke lucht. De brandweer voert controles uit en ventileren het gebouw. Na onderzoek bleek van brand geen sprake. Wel was er een probleem met de lift van het gebouw. Het sportcentrum blijft de rest van de avond gesloten.

In verband met de ontruiming van de tientallen mensen zijn ook een Officier van Dienst Brandweer (OVD-B) en een Officier van Dienst Geneeskunde (OVD-G) aanwezig voor de coƶrdinatie. Aanwezigen die het koud kregen hebben isolatiedekens gekregen. Nadat de brandweer het pand heeft vrijgegeven konden de bezoekers hun spullen binnen pakken en daarna vertrekken.

Foto’s: Devin de Smit

Gerelateerde artikelen