Utrecht

10-jarig meisje geschept door automobilist Abraham Blankaartsingel Amersfoort

AMERSFOORT – Woensdagmiddag 5 juli rond 14.00 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Abraham Blankaartsingel in Amersfoort.

Ter hoogte van de Sara Burgerhartsingel bij de oversteekplaats van het Winkelcentrum Schothorst ging het mis. Een meisje van 10 jaar oud stak met haar fiets over en werd vervolgens geschept door een automobilist. Hulpdiensten werden groots opgeroepen waaronder een traumateam werd per helikopter ingevlogen naar het incident, maar werd onderweg afbesteld. Het jonge slachtoffer werd met enig letsel overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving.

De auto en de fiets liepen enige schade op. Hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan, is niet bekend. De politie doet onderzoek. 

Foto’s: Marnix Manschot Fotografie

Gerelateerde artikelen