Utrecht

Hondje geraakt bij schietincident Westdijk Bunschoten-Spakenburg

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Op woensdagavond 5 juli vond er een schietincident plaats in Bunschoten-Spakenburg. Rond 21.45 uur werden de straten overspoeld met omstanders en een grote aanwezigheid van politieagenten, die onmiddellijk actie ondernamen. Momenteel voert de politie een grondig onderzoek uit in de omgeving om de exacte toedracht van het incident te achterhalen.

Volgens omstanders zou er zijn geschoten op een auto.

Echter is er volgens de politie niet op de auto geschoten. Op de Groeneweg is door een onbekende op de hond geschoten. De baasjes hebben de gewonde hond in de auto gelegd en zijn naar de Westdijk gereden waar uiteindelijk de melding werd gedaan van het schietincident. 

Een hondengeleider van de politie heeft het beestje met spoed naar een dierenarts gebracht.

Marnix Manschot Fotografie

Gerelateerde artikelen