Friesland

Politie neemt televisiekabel van poedelnaakte vrouw in beslag Leeuwarden

Leeuwarden – In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie een opmerkelijke melding binnengekregen aa de Spoorstraat in Leeuwarden.

Aan de Spoorstraat ervaarden buren overlast van geluid. De bewoner van de betreffende woning heeft zelf een paar keer 112 gebeld, maar gaf toen nooit antwoord. Ter plaatse gekomen agenten belden aan waarna er niet werd opengedaan.

Nog geen 10 minuten later deden de buren een melding van geluidsoverlast. Volgens hen zou de tv heel luid staan. De agenten kwamen opnieuw naar de woning toe. De vrouw deed toen wel de woning open. Zij stond poedelnaakt in de deuropening.

Vervolgens heeft de politie besloten om niet de tv in beslag te nemen maar de televisiekabel. De rest van de nacht kwamen er geen geluidsoverlastmeldingen meer binnen.

Gerelateerde artikelen