Gelderland

Jongen (17) zwaargewond na mishandeling Torenstraat Vaassen

VAASSEN – Een 17-jarige jongen is gisterenavond zwaargewond geraakt nadat hij is mishandeld door meerdere personen. Hij is met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De mishandeling zou plaatsgevonden hebben op een plek aangrenzend aan het terrein waar de Vaassense Zomerfeesten werden gehouden. Een beveiliger die het zag gebeuren zei dat drie personen het slachtoffer bijna doodsloegen.

Voorafgaand aan de mishandeling zou er een conflict zijn geweest. Uiteindelijk hebben vrienden van de jongen alarm geslagen waarna de politie met meerdere eenheden en een ambulance ter plaatse kwamen. Daar is de 17-jarige jongen uit Apeldoorn behandeld door het ambulancepersoneel waarna hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Er bestaat een mogelijkheid dat de mishandeling is gefilmd. Momenteel heeft de politie nog geen verdachten aan kunnen houden. De politie roept daarom getuigen ook op om zichzelf te melden bij de politie op het bureau of via 0900-8844.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen