Noord-Holland

Persoon overleden na aanrijding met trein Meerweg Bussum

Donderdagochtend 6 juli, omstreeks 11.40 uur, vond er een fataal spoorongeval plaats op de Meerweg in Bussum. Bij dit ongeval kwam een persoon om het leven na een aanrijding met een trein op de spoorwegovergang.

In reactie op het incident werden de hulpdiensten onmiddellijk opgeroepen. Ambulances en een traumateam arriveerden snel ter plaatse om de nodige medische assistentie te bieden. Ondanks de inspanningen van het medisch personeel, kon het leven van het slachtoffer niet meer worden gered.

De brandweer was ook aanwezig en voerde een reeks ondersteunende taken uit. Ze plaatsten onder andere schermen rondom het incidentgebied om het zicht van omstanders te beperken, terwijl het medisch personeel en de politie hun werkzaamheden uitvoerden.

Op dit moment zijn de omstandigheden die hebben geleid tot dit ongeluk nog onduidelijk. De politie heeft een onderzoek ingesteld om de exacte oorzaak van het incident te bepalen en werkt nauw samen met forensische en verkeersdeskundigen om de feiten te achterhalen.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen