Noord-Holland

Tragisch einde aan zoektocht: Vermiste 49-jarige Simone uit Berkhout levenloos aangetroffen in Noordzeekanaal

In een tragische wending is Simone, een 49-jarige vrouw uit Berkhout, die sinds dinsdag 4 juli als vermist werd opgegeven, levenloos aangetroffen in haar auto in het Noordzeekanaal bij Zaandam. Haar oranjebruine BMW werd donderdagochtend opgemerkt, waarna de politie bevestigde dat het inderdaad om Simone ging.

Simone begon haar dag als elke andere. Ze verliet haar huis in Berkhout om 5 uur in de ochtend op dinsdag, waarna er van haar een verontrustende stilte volgde. Haar mobiele telefoon was uitgeschakeld en er was geen contact meer met haar. Dit ongebruikelijke gedrag baarde haar familie zorgen, die vervolgens alarm sloegen bij de politie.

Het verdwijnen van Simone resulteerde in een grootschalige zoektocht door zowel de politie als haar bezorgde familieleden. De afgelopen dagen is er met grote toewijding naar haar gezocht. Een oproep op social media voor informatie betreffende haar verblijfplaats werd honderden keren gedeeld, waarmee het duidelijk werd dat de gemeenschap haar steun verleende aan de familie in deze zorgwekkende tijd.

De nieuws van Simone’s tragische dood heeft de nabestaanden volkomen verslagen achtergelaten. Ze herinneren zich Simone als een liefhebbende, intelligente, veerkrachtige en creatieve vrouw. Haar voortijdig heengaan heeft een diepe leegte achtergelaten in de harten van degenen die haar kenden en liefhadden.

De politie heeft geen verdere informatie gegeven over de mogelijke oorzaak van Simone’s dood. Het onderzoek naar haar verdwijning en de daaropvolgende dood is nog steeds gaande. Het publiek wordt verzocht om de privacy van de familie in deze moeilijke tijd te respecteren.

Gerelateerde artikelen