Gelderland

Automobiliste gewond na aanrijding met paaltje en boom Arnhemseweg Beekbergen

BEEKBERGEN – Een automobiliste is zaterdagochtend in alle vroegte gewond geraakt nadat zij in Beekbergen bij een middengeleider rechtdoor reed en over een paaltje heen reed waarna zij van de weg raakte en tegen een boom aan botste. De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het eenzijdige ongeluk gebeurd stond 06.30 uur op de Arnhemseweg in de richting van de A50. De vrouw was onderweg naar haar werk toen het mis ging. De vrouw zag een middengeleider te laat en botste vol tegen een paaltje. Ze raakte na de botsing met het paaltje van de weg en belandde tegen een boom. De vrouw raakte gewond en is door toegesneld ambulancepersoneel onderzocht en behandeld. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Een berger is ter plaatse gekomen om de zwaar beschadigde auto af te slepen. De provincie is in kennis gesteld met betrekking tot de schade aan het paaltje.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen