Gelderland

Persoon overleden op snelweg A50 Apeldoorn-Noord

APELDOORN – In de nacht van vrijdag op zaterdag is er een ernstig incident gebeurd op de A50 bij Apeldoorn, waarbij een persoon om het leven is gekomen. De politie vermoedt dat de persoon is aangereden.

Rond 01.15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd over een mogelijke aanrijding met letsel op de A50 ter hoogte van Apeldoorn Noord. De hulpdiensten reageerden snel op de oproep, maar helaas bleek het slachtoffer al overleden te zijn. Een traumahelikopter die was opgeroepen, keerde weer om. Om het lichaam af te schermen, heeft de brandweer een tent geplaatst op de locatie.

Op dit moment voert de politie een grondig onderzoek uit om te achterhalen wat er precies is gebeurd en waarom de persoon zich op de snelweg bevond. Opmerkelijk genoeg was er geen personenauto aanwezig op de plaats van het incident, waardoor het nog onduidelijk is waarom de politie vermoedt dat het om een aanrijding gaat.

Vanwege het lopende onderzoek is de A50 tussen knooppunt Beekbergen en Zwolle volledig afgesloten. Naar verwachting zal het onderzoek nog enkele uren in beslag nemen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen