Gelderland

Politie zoekt getuigen dodelijk ongeval A50 Apeldoorn-Noord

APELDOORN – De politie is naar aanleiding van het dodelijke ongeval afgelopen nacht op de A50 bij Apeldoorn-Noord op zoek naar getuigen.

Inmiddels is de identiteit van het slachtoffer bekend. Rond 01:08 uur kreeg de politie de melding binnen dat er vermoedelijk een persoon zou zijn aangereden. Eenmaal ter plaatse troffen zij het slachtoffer overleden aan. Echter was er geen auto in de buurt te bekennen. In de nachtelijke uren is de A50 dicht geweest voor uitvoerig onderzoek.

Nu zoekt de politie getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gevoeld. Ook zijn zij op zoek naar het onbekend gebleven voertuig en bestuurder. Ook zoekt de politie mensen die een dashcam hebben en die rond dat tijdstip op de A50 hebben gereden ter hoogte van het viaduct van de Terwoldseweg.

Heeft u tips of informatie? Belt u dan met 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2023310200 RV.

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen