Zuid-Holland

Dronken automobilist botst frontaal op tegenligger in Portugaal

PORTUGAAL – Op zondagmiddag 9 juli, rond 16.35 uur, vond er een ongeval plaats op de Albrandswaardseweg in Poortugaal. In een flauwe bocht kwamen twee auto’s frontaal met elkaar in botsing.

Na het ongeval werden de betrokken personen gecontroleerd door ambulancepersoneel, gelukkig raakte niemand gewond. Echter, tijdens de controle werd ontdekt dat één van de bestuurders zwaar onder invloed was van alcohol.

Vanwege de ernst van de situatie werd de dronken bestuurder direct aangehouden en overgebracht naar een nabijgelegen politiebureau. De impact van de botsing was aanzienlijk, beide auto’s liepen flinke schade op als gevolg van de frontale aanrijding. Het incident benadrukt het belang van nuchter en verantwoordelijk rijden om ernstige ongelukken zoals deze te voorkomen.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen