Gelderland

Politie vind midden in de nacht jongen met snee in been Waalstraat Apeldoorn

APELDOORN – Op de Waalstraat in Apeldoorn is afgelopen nacht een jongeman gewond aangetroffen. Hij had een flinke snee in zijn been en verloor daarbij veel bloed.

De hulpdiensten werden rond 02.00 uur gealarmeerd voor een aanrijding met letsel. Bij aankomst troffen zij een jongeman aan die in een plas bloed lag. Hij had om zijn been een theedoek gebonden die volledig onder het bloed zat. De jongeman vertelde aan de agenten dat hij was gevallen en in glas terecht was gekomen.

Al snel bleek toch echt dat het verhaal anders in elkaar stak. De jongeman bleek betrokken te zijn bij een vernieling een stuk verderop in de Amstelstraat. Bij een voordeur bleek een ruit te zijn vernield. Vanaf de voordeur liep er een bloedspoor van enkele tientallen meters tot de plek waar de jongeman werd aangetroffen.

De jongeman is door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht om behandeld te worden aan zijn verwondingen. De jongeman zal daarna worden uitgenodigd op het politiebureau om daar een verklaring af te leggen. Hij wordt namelijk verdacht van de vernieling.

De bewoners van de vernielde ruit hebben aangifte gedaan van vernieling. De schade zal zo snel mogelijk hersteld worden.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen