Gelderland

Brandweer haalt personen via dak uit auto na ongeval Europaweg Ugchelen

UGCHELEN – Vanmorgen gebeurde er op de kruising van de Europaweg met de Hoog Buurlose weg een ongeval waarbij een van de auto’s op de zijkant belandde.

Rond 11:00 uur werd de brandweer samen met de politie en ambulance gealarmeerd voor het ongeval. De toegesnelde brandweer heeft uiteindelijk twee inzittenden van de auto die op zijn kant kwam via het dakraam uit de auto moeten bevrijden. De bestuurder van de andere auto raakte dusdanig gewond dat zij per ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis. De twee inzittenden van de auto die op de zijkant lag zijn ter plekke gecontroleerd door het toegesnelde ambulancepersoneel.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk. Vermoedelijk is een van de twee voertuigen door rood gereden want het kruispunt is beveiligd met stoplichten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen