Gelderland

Gewonde na steekpartij Prins Maurtiserf Nunspeet

NUNSPEET – Bij een steekpartij aan het Prins Mauritserf in Nunspeet is een gewonde gevallen. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. 

Rond 19.30 uur kwam er een melding binnen dat er een geweldsincident plaats had gevonden voor een woning. Een man zou daarbij hebben gestoken met een mes. Ook zou er zijn geslagen met een honkbal knuppel. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse. Ook meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. De traumahelikopter werd halverwege retour gestuurd. Het slachtoffer werd door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Een verdachte werd door agenten direct ingerekend. Hij is overgebracht naar het politiebureau. 

Dat er een geweldsincident heeft plaatsgevonden is wel te zien. Bij de woning is een ruit vernield en de bebloede honkbalknuppel staat rechtop in een container. 

De politie heeft een deel van het complex en parkeerplaats afgezet met linten. De forensische opsporing komt ter plaatse voor onderzoek. 

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen