Opmerkelijk

Overleden hondje gevonden in Action tas in het water Mijdrecht

MIJDRECHT – Afgelopen zondag is in het water tussen het riet een overleden hondje gevonden. Het hondje werd gevonden aan de Schattekerkerweg in Mijdrecht.

Het hondje was gechipt maar helaas zonder registratie. Wel wist de dierenambulance wat gegevens te achterhalen. Het gaat om een Maltezer Leeuwtje met de naam Beauty. Het hondje is voorzien van een Duitse chip waar de Dierenambulance helaas niks mee kan.

De hond was al overleden toen hij in de tas werd gedaan. De politie zoekt nu getuigen en de eigenaar van het hondje. Het is niet de normale gang van zaken om een overleden huis dier zo te dumpen. En daarom komt de politie graag in gesprek met de eigenaar en/of getuigen.

Foto: Dierenambulance De Ronde Venen

Gerelateerde artikelen