Gelderland

Touringcar en 5 auto’s betrokken bij groot ongeval A50 Arnhem

ARNHEM – Bij een groot ongeluk op de A50 tussen Arnhem en Apeldoorn, zijn zeker vijf voertuigen betrokken waaronder een touringcar. Een persoon raakte daarbij gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 15.45 uur kregen de hulpdiensten meerdere 112 meldingen binnen nadat een touringcar achterop een file was gebotst. Vijf voertuigen waren bij het ongeluk betrokken. Meerdere brandweerwagens, ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Laatst genoemde kon halverwege retour.

Na het ongeluk werden meerdere bestuurders nagekeken door het ambulancepersoneel. Zij hebben een persoon overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk zijn twee rijstroken afgesloten in de richting van Apeldoorn. Dit leidt tot een forse file tussen Arnhem en Apeldoorn. Zeker vier voertuigen, waaronder de touringcar moeten worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen