Noord-Holland

Twee gewonden na steekpartij en verkeersruzie Amsterdam-Noord

AMSTERDAM – Woensdagavond 12 juli tegen 22.20 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Ilperveldstraat in Amsterdam.

Bij het steekincident raakten twee personen gewond. Volgens omstanders die het zagen gebeuren ramde een van de auto’s moedwillig de andere. Hierna stapte de inzittenden uit en is er gestoken. Meerdere hulpdiensten waaronder een traumateam werden ingezet om hulp te verlenen. De twee personen die zijn neergestoken zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie laat weten dat er drie personen zijn aangehouden. In de buurt van de auto’s heeft de politie een machete gevonden. De Forensische Opsporing van de politie doet onderzoek naar de toedracht van de verkeersruzie en de steekpartij. Het is onbekend wat er allemaal aan vooraf ging.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen