Zuid-Holland

Ernstig verwaarloosd hondje gevonden in zwaar bevuild huis Schiedam-Oost

SCHIEDAM – De politie heeft afgelopen donderdag 13 juli een zwaar verwaarloosd hondje uit een ernstig vervuilde woning gered in Schiedam-Oost.

Agenten en medewerkers van de gemeente gingen een kijkje nemen nadat er meldingen waren binnen gekomen over een ernstig vervuild huis. Het huis lag bezaaid met spullen, etensresten en uitwerpselen. De politie trof het hondje zwaar verwaarloosd aan. Zijn vacht zat onder de klitten en was zoveel dat het hondje niet eens meer kon lopen. Ook zat hij onder de poep.

Het hondje is door de politie in beslag genomen en krijgt de nodige zorg op een veilige plek. Tegen de eigenaar van het hondje heeft de politie een proces-verbaal opgemaakt. De eigenaar zal zich moeten verantwoorden over deze zaak.

Foto: Politie Basisteam Schiedam

Gerelateerde artikelen