Gelderland

Zeer grote brand verwoest Sexclub Arnhemseweg Beekbergen

BEEKBERGEN – In Sexclub de Villa aan Arnhemseweg bij Beekbergen is zaterdagnacht een uitslaande brand uitgebroken. Niemand raakte bij de brand gewond. 

Rond 00.30 uur zag een voorbijganger vlammen uit het pand komen en belde direct 112. De brandweer schaalde snel op naar het sein “grote” brand. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit meerdere ramen van het pand. De brandweerlieden konden ondanks hun snelle inzet niet voorkomen dat het pand verloren zou gaan. De vlammen waren immers zo hevig dat het vuur zelfs blauw was door de warmte. 

De brandweer kwam met meerdere blusvoertuigen, waterwagens en een hoogwerker ter plaatse.

Ondanks dat het vuur onder controle is slaan de vlammen nog geregeld uit het dak. Ook laait het vuur zo nu en dan weer op. 

De brandweer is nog lange tijd bezig met nabluswerkzaamheden. Het pand zal volledig tegen de vlakte gaan. De brandweer schat nog tot halverwege de ochtend bezig te zijn met nablussen. 

De oorzaak van de brand wordt onderzocht. Brandstichting wordt niet uitgesloten aldus de politie. De reden hiervan is dat bij aankomst van de brandweer, er brand woedde op twee verschillende plekken in het pand. Dit maakt het dat er sprake is van “verdachte omstandigheden” aldus de politie. 

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen