Flevoland

Explosie bij woning Kampanje in Dronten, hulpdiensten massaal uitgerukt

DRONTEN – Bij een woning aan de Kampanje in Dronten heeft zondagavond een explosie plaatsgevonden. De hulpdiensten rukten hier massaal voor uit.

Rond 22.45 uur kwam er een verontrustende 112 melding binnen dat er een explosie had plaatsgevonden. De hulpdiensten rukten massaal uit naar de woning. Naast meerdere brandweerwagens en ambulances werd er ook een traumahelikopter aangestuurd. Bij aankomst van de hulpdiensten troffen zij bij een woning een gesneuvelde ruit aan. Deze was door de explosie kapot geslagen.

Bij de explosie is voor zover bekend niemand gewond geraakt. De traumahelikopter die vanaf Amsterdam aanvliegend was werd dan ook halverwege gecanceld. Volgens meldingen van de brandweer zou er ook brand hebben gewoed.

De straat voor het woonblok is afgesloten door de politie en staat vol met hulpverleningsvoertuigen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de explosie.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen