Zuid-Holland

Scooterrijder ernstig gewond na aanrijding met bestelbus Schiedam

SCHIEDAM – Dinsdagmiddag 18 juli tegen 16.00 uur heeft een verkeersongeval plaatsgevonden aan de Westfrankelandsedijk in Schiedam.

Hierbij kwamen een scooter en een bestelbus met elkaar in botsing. De hulpdiensten werden massaal ingezet, waaronder het traumateam welke per traumahelikopter is ingevlogen om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Het ambulancepersoneel is ingezet om medische hulp te verlenen aan de betrokkenen. 

Door het ambulancepersoneel en de MMT-arts werd de scooterrijder gecontroleerd en voor verder onderzoek met spoed onder begeleiding van de MMT-arts naar het ziekenhuis overgebracht. De straat is afgezet met linten om de hulpdiensten de ruimte te geven.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen