Gelderland

Gewonde na steekpartij bij woonboerderij Malenveld Stroe

STROE – Bij een woonboerderij in Stroe heeft woensdagochtend een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij is een gewonde gevallen. Het gewonde slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 10.15 uur kreeg de politie een melding binnen van een vermoedelijk steekincident. Meerdere politiewagens, ambulances en zelfs een traumahelikopter werden naar het Malenveld aangestuurd. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het letsel mee te vallen. De opgeroepen traumahelikopter werd dan ook geannuleerd. Het slachtoffer is na behandeling ter plekke overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie laat weten dat zij vrijwel meteen een verdachte hebben kunnen aanhouden. Deze is overgebracht naar het politiebureau en zal daar worden verhoord.

Wat de aanleiding is geweest van het steekincident is niet bekend. De politie doet momenteel onderzoek en probeert dat te achterhalen.

Een woordvoerder van de politie laat weten later op de dag met meer informatie te kunnen komen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen