Opmerkelijk

Wereldwijde storing bij WhatsApp, berichten versturen niet mogelijk

Een wereldwijde storing heeft de populaire berichtendienst WhatsApp getroffen, waardoor miljoenen gebruikers verstoken zijn van communicatie. Het probleem begon zich rond 22:15 uur te manifesteren toen gebruikers meldden dat ze geen verbinding konden maken met de WhatsApp-servers.

Een van de belangrijkste problemen waarmee gebruikers worden geconfronteerd, is het ontbreken van verbinding met de WhatsApp-servers, waardoor ze geen berichten kunnen verzenden of ontvangen. Deze onverwachte uitval heeft geleid tot een enorme toename van het aantal meldingen van getroffen gebruikers. Al tegen 22:30 uur waren er al meer dan 250.000 meldingen van mensen die problemen ondervonden met de dienst.

De duur van de storing is op dit moment ook onbekend. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de storing is. Er is geen officiƫle verklaring van het bedrijf

Gerelateerde artikelen