Zeeland

Hulpdiensten rukken massaal uit voor loze melding auto te water Burgh-Haamstede

BURGH-HAAMSTEDE – Woensdagavond 19 juli tegen 21.35 uur heeft mogelijk een ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg – N57 56,8 in Burgh-Haamstede.

Een omstander alarmeerde de hulpdiensten nadat zou zijn gezien dat er een auto in het water bij de Oosterscheldekering dreef. Meerdere hulpdiensten waaronder een traumateam en duikteams werden ingezet om hulp te verlenen. Er werden zoekslagen in het water gemaakt door reddingsboten van de KNRM en een helikopter van de kustwacht zocht meer vanuit de lucht. Na lang zoeken en navragen bij vissers werd niets aangetroffen wat zou duiden op een te water geraakte auto.

Nadat de camerabeelden van de Oosterscheldekering waren terug gekeken werd de zoekactie gestaakt. De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) laat weten uit te gaan van een loze melding.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen