Gelderland

Naakte man aangehouden, gereanimeerd op politiebureau Apeldoorn en uiteindelijk overleden

APELDOORN – De politie moest vanmiddag met spoed uitrijden voor een melding van een naakte man op de kruising van de Eerste Wormenseweg met de Snipweg bij een snackbar.

Voorbijgangers zagen de man lopen rond kwart over twee. Gealarmeerde agenten waren snel ter plaatse en probeerden de man aan te houden. Maar dat ging niet zonder slag of stoot. Dat ging met veel tegenstribbelen. Uiteindelijk is de naakte man overgebracht naar het politiebureau aan de Europaweg in Apeldoorn. De arrestatie trok veel bekijks van omwonenden. Veel kinderen waren er ook getuige van.

Later kwam er een melding van een reanimatie binnen bij het politiebureau. Meerdere ambulances en agenten kwamen ter plaatse. Zo landde ook de traumahelikopter op het parkeerterrein van het politiebureau ter assistentie van het toegesnelde ambulancepersoneel. De naakte man die eerder werd gearresteerd op de Snipweg moest worden gereanimeerd. Hij was door een onbekende reden onwel geraakt.

Het slachtoffer heeft het incident niet overleefd. De Rijksrecherche zal onderzoek doen naar de toedracht van het incident en de aard van het overlijden van het slachtoffer.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen