Gelderland

Crowdfundingsactie gestart voor overleden 38-jarige Apeldoorner

APELDOORN – Vrienden en familie hebben een crowdfundingsactie gestart voor de man die gisteren op het politiebureau van Apeldoorn overleed. Omroep Gelderland meldt dat het gaat om een 38-jarige man uit Apeldoorn.

De man werd gisteren op de kruising van de Eerste Wormenseweg met de Snipweg aangehouden nadat hij daar rond liep zonder kleding aan. De man werd vervolgens overgebracht naar het politiebureau gelegen aan de Europaweg in Apeldoorn. Daar werd de man onwel waarop vervolgens de reanimatie werd gestart. Waardoor de man onwel raakte is niet bekend.

Reanimatie

Onder andere meerdere ambulances, een traumahelikopter en agenten spoedde zich naar het politiebureau. Helaas was de reanimatie tevergeefs. De man overleed in het politiebureau. Inmiddels is de Rijksrecherche een groot onderzoek gestart naar het overlijden van de man. Zij bekijken elk aspect van het incident.

Doneeractie

Op Doneeractie.nl is inmiddels een crowdfundingsactie opgestart door bekenden van de man. Zij noemden hem ‘Koekie’. In het bericht op die website staat dat de man niet verzekerd was en dat ze hem toch een waardig en mooie uitvaart willen geven. Het geld dat overblijft, gaat naar de kinderen. Zij omschreven de man als een allemansvriend en iemand die altijd voor iedereen klaarstond.

In minder dan 24 uur tijd is er al ruim 2200 euro opgehaald. Het streefdoel is 15.000 euro.

Doneren kan via onderstaand blok. Werkt dit niet? Ga dan naar www.doneeractie.nl

Gerelateerde artikelen