Gelderland

Tientallen auto-onderdelen gevonden bij woning Aalbert Cuyplaan Apeldoorn

APELDOORN – De politie heeft naar aanleiding van een onderzoek, allerlei auto-onderdelen aangetroffen bij een woning aan de Aalbert Cuyplaan in Apeldoorn. De goederen worden in beslag genomen voor verder onderzoek.

Bij de woning troffen de agenten zondagmiddag tientallen auto-onderdelen aan, van banden tot aan katalysatoren. De goederen zijn vermoedelijk van diefstal afkomstig en worden daarom in beslag genomen. Meerdere bergers zijn ter plaatse. Zij assisteren de politie bij het in beslag nemen van de goederen en afvoeren.

Of er aanhoudingen zijn verricht is niet bekend. Ook is niet bekend hoe de politie bij het adres aan de Aalbert Cuyplaan is gekomen.

Een woordvoerder van de politie verwacht morgen in de loop van de dag meer duidelijkheid te kunnen verschaffen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen