Gelderland

Auto gaat in vlammen op bij voormalig pand Centraal Beheer Apeldoorn

APELDOORN – Bij het voormalige pand van Centraal Beheer aan de Prins Willem Alexanderlaan in Apeldoorn, heeft maandagavond een geparkeerde auto in brand gestaan. Het voertuig brandde volledig uit. Brandstichting is de oorzaak van de brand, aldus de politie.

Rond middernacht ontdekten voorbijgangers de brand en waarschuwden de hulpdiensten. De brandweer was snel ter plaatse. Bij aankomst stond de geparkeerde auto, die er al enkele maanden staat en waarvan de ruiten al waren ingegooid, volledig in brand. De brandweerlieden wisten het vuur snel te doven.

Volgens de politie is er sprake van brandstichting. Jongeren zouden vuurwerk in de auto hebben gegooid waarna deze in brand vloog. De politie doet verder onderzoek.

Het is overigens niet de eerste keer dat de brandweer bij dit pand aanwezig is, hetzelfde geldt voor de politie. Het pand zorgt voor veel overlast. Vele brandjes, vernielingen noem het maar op.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen