Gelderland

Man en vrouw onder invloed van alcohol veroorzaken overlast Sluidsoordlaan Apeldoorn

APELDOORN – Een man en een vrouw maakte het zichzelf afgelopen nacht wel erg moeilijk. De twee waren onder invloed van alcohol en zorgden voor overlast op de Sluisoordlaan ter hoogte van winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn. De twee werden uiteindelijk aangehouden.

Rond 00.30 uur kreeg de politie een melding van overlast op de Sluisoordlaan. Toen agenten ter plaatse kwamen bleken een man en een vrouw flink onder invloed van alcohol en werkten niet mee. De agenten vroegen om versterking waarna er zeker zo’n 5 politiewagens met spoed ter plaatse kwamen.

De man en vrouw zijn beiden aangehouden voor openbare dronkenschap en hebben een nachtje in de cel moeten doorbrengen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen