Gelderland

Vier auto’s betrokken bij kop-staartaanrijding Amersfoortseweg Apeldoorn

APELDOORN – Bij een kop-staartbotsing tussen vier auto’s op de Amersfoortseweg bij Apeldoorn, is een vrouw gewond geraakt. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 11.00 uur vond het ongeluk plaats nadat een automobiliste te laat door had dat haar voorganger afremde. De vrouw botste vol op haar voorligger die vervolgens ook weer doorschoot tegen zijn voorligger. Uiteindelijk waren er bij het ongeluk vier personenauto’s betrokken. Toegesneld ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de inzittenden van de auto’s. Onder hen waren meerdere kinderen, deze waren met hun ouders onderweg naar de Julianatoren, die op een steenworp afstand ligt.

Een vrouw werd uiteindelijk per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van haar verwondingen is niets bekend.

Twee van de vier auto’s moesten door een berger worden afgesleept.

Vanwege het ongeluk werd de Amersfoortseweg grotendeels afgesloten. Dit leidde tot een forse verkeershinder. De Amersfoortseweg wordt namelijk veel gebruikt door bezoekers van de Apenheul en de Julianatoren.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen