Zuid-Holland

Gewond slachtoffer spoorloos na steekpartij Hoogvliet Rotterdam

HOOGVLIET ROTTERDAM – Donderdagavond 27 juli omstreeks 20.15 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Langs de Baan in Hoogvliet Rotterdam.

Twee groepen waren in gevecht met elkaar geraakt. Hierbij bleek gestoken te zijn met een scherp voorwerp. Bij aankomst van de hulpdiensten vluchtte de groepen weg. De politie heeft de achtervolging ingezet en heeft tot nu toe twee personen aangehouden. Wat de betrokkenheid is van deze personen is nog niet bekend. Zij worden overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Het slachtoffer welke gestoken zou zijn, was spoorloos bij aankomst van de ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team dat per traumahelikopter ter plaatse is gekomen. De hulpdiensten hebben in de omgeving gezocht naar het slachtoffer maar hebben nog geen slachtoffer aangetroffen. De politie heeft een onderzoek gestart naar de toedracht van het steekincident en naar waar het slachtoffer nu is.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen