Utrecht

Demonstratie boven snelweg A28 in Amersfoort tegen “The Great Reset”

AMERSFOORT – Vrijdagavond 28 juli rond 20.30 uur vind een demonstratie plaats op het voetgangersviaduct boven de snelweg A28 in Amersfoort.

Op de loopbrug van Amersfoort naar Leusden, ter hoogte van de Dodeweg zijn door demonstranten spandoeken opgehangen met verschillende teksten. De actie is gericht tegen “The Great Reset”. De demonstranten demonstreren tegen het huidige beleid van het kabinet en de beslissingen die daar gemaakt worden. Onder andere tegen het asielzoekersbeleid, de beslissingen over de boeren en het klimaat. Er zijn een handjevol demonstranten aanwezig.

Ook Bianca Wagt was aanwezig, een bekende demonstrant uit de omgeving. De politie was aanwezig om te kijken naar de situatie. 

Foto’s: Marnix Manschot Fotografie

Gerelateerde artikelen