Gelderland

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie Rubensstraat Ede

EDE – Vrijdagavond 28 juli om 19.25 uur is het traumateam ingezet aan de Rubensstraat in Ede voor een medische noodsituatie.

Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen voor een medische noodsituatie op de tweede etage van een gebouw. Een traumahelikopter, met aan boord een trauma-arts, landde in de omgeving ter assistentie van het ambulancepersoneel. De arts en verpleegkunde zijn door de politie naar de incident locatie vervoerd. Ook de brandweer is ter plaatse gekomen om de ambulancedienst te assisteren.

De brandweer heeft met behulp van een hoogwerker de patiënt naar beneden vervoerd. Over de toestand van de patiënt is nog niets bekend. Deze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in de buurt.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen