Gelderland

Auto vliegt in brand na crash tegen lantaarnpaal Laan van de Mensenrechten Apeldoorn

APELDOORN – Bij een zwaar auto-ongeluk op de Laan van de Mensenrechten in Apeldoorn is een auto in brand gevlogen. De bestuurster wist zichzelf tijdig in veiligheid te brengen. De vrouw had een engeltje op haar schouder, zij raakte wonder boven wonder niet gewond.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 04.00 uur. De bestuurster verklaarde tegen de agenten dat zij schrok van een dier dat uit de berm kwam zetten. De vrouw stuurde daardoor weg en botste aan het begin van de bocht tegen een lantaarnpaal. De auto vloog vrijwel direct in brand. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse. Terwijl brandweerlieden het vuur doofden, werd de vrouw in een toegesnelde ambulance nagekeken en behandeld. De vrouw raakte wonder boven wonder niet gewond. Gezien de klap mag de vrouw wel zeggen dat ze een engeltje op haar schouder heeft gehad. Wel bleek de vrouw flink geschrokken.

De auto is door een berger afgesleept. Van de auto is vrijwel niets meer over.

De gemeente is in kennis gesteld met betrekking tot de schade aan een verkeersbord en de lantaarnpaal.

Gedurende de afhandeling van het ongeluk was de Laan van de Mensenrechten enige tijd volledig afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen