Gelderland

Vrouw (75) overleden na ernstig ongeval Barneveld, twee mannen aangehouden

BARNEVELD – Zaterdagavond 29 juli tegen 21.40 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Scherpenzeelseweg in Barneveld. Daarbij kwam een 75-jarige vrouw om het leven.

Twee personenauto’s waren frontaal met elkaar in botsing gekomen. De hulpdiensten werden groots opgeroepen waaronder vier ambulances. Ook het Mobiel Medisch Team werd ingezet. Zij zijn per helikopter ingevlogen en in de omgeving geland. Brandweerlieden zijn gestart met het bevrijden van een inzittende. De betrokkenen zijn behandeld door het medisch personeel. Een 75-jarige vrouw overleefde de aanrijding niet.

Twee mannen werden door de politie aangehouden omdat zij na het ongeval zijn weggelopen van de plaats van het incident. Vermoedelijk waren zij onder invloed. Het gaat om een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 28-jarige man uit Renswoude. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen