Gelderland

Fietser aangereden door automobilist Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan Apeldoorn

APELDOORN – Een fietser is afgelopen nacht gewond geraakt nadat deze werd aangereden op de Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan in Apeldoorn. De gewonde fietser is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 00.30 uur nadat de fietser ter hoogte van de verkeerslichten, de weg overstak. De fietser werd geschept en kwam hard ten val. Hij raakte bij het ongeluk gewond en moest door toegesneld ambulancepersoneel worden nagekeken en behandeld. Uiteindelijk is de jongeman door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis waar hij verder zal worden behandeld aan zijn verwondingen.

De bestuurster van de auto was flink geschrokken. Agenten hebben van beide partijen een verklaring opgenomen.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De verkeerslichten waren ten tijde van het ongeluk in werking, een van de twee moet dus door het rode licht zijn gereden.

De zowel de fiets als auto liepen door het ongeluk schade op.

Vanwege het ongeluk was de weg enige tijd afgesloten in de richting van de Deventerstraat.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen