Noord-Holland

UPDATE | Persoon overleden na steekpartij Robert Scottstraat Amsterdam

AMSTERDAM – Dinsdagmorgen 1 augustus omstreeks 08.45 uur heeft er aan de Robert Scottstraat in Amsterdam een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij is een persoon om het leven gekomen.

De hulpdiensten zijn massaal ingezet, waaronder het traumateam om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Twee zwaargewonden personen werden op verwondingen gecontroleerd door het ambulancepersoneel en uiteindelijk werden ze overgebracht naar het ziekenhuis. Een van de zwaargewonden overleed later.

Een verdachte is aangehouden, hij had bloedvlekken op zijn shirt. Eerder stond die verdachte met een mes in zijn hand op het balkon van een woning. De politie heeft de omgeving afgezet en doet onderzoek.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen