Noord-Holland

Persoon gewond na steekpartij Sluisstraat Amsterdam

AMSTERDAM – Donderdagavond 3 augustus tegen 22.05 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Sluisstraat in Amsterdam.

De hulpdiensten werden rond 22:05 uur gealarmeerd. Meerdere politie-eenheden en ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Toen de hulpdiensten aankwamen, troffen zij een persoon gewond aan. Het slachtoffer is door het toegesnelde ambulancepersoneel gecontroleerd en ter controle vervoerd naar een ziekenhuis. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend.

Leden van de Forensische Opsporing van de politie zijn aanwezig voor sporenonderzoek. De straat is vanwege het onderzoek afgezet. Het is niet bekend wat de aanleiding is van de steekpartij. De politie hoopt hier meer duidelijkheid over te krijgen naarmate het onderzoek loopt.

Op het moment is er nog niemand aangehouden voor de steekpartij.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen