Gelderland

Veel schade en twee gewonden na kop-staartbotsing Velperweg Arnhem

ARNHEM – Op de Velperweg in Arnhem heeft donderdagavond een kop-staartbotsing plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Bij het ongeluk vielen twee gewonden. Beide slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 18.00 uur. De bestuurster van de witte auto moest afremmen, maar de bestuurder van de achterop komende auto merkte dit te laat op met een botsing tot gevolg. De hulpdiensten waaronder drie ambulances waren snel ter plaatse. De twee slachtoffers, een man en een vrouw zijn beide per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van hun verwondingen is niets bekend.

De Velperweg is vanwege het ongeluk afgesloten. Beide voertuigen zullen door een berger moeten worden afgesleept.

Foto’s LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen