Gelderland

Vrouw belaagd door drie jongere dames bij ingang parkeergarage Apeldoorn

APELDOORN – Een vrouw is gisteravond laat belaagd door drie jongere dames bij de ingang van de parkeergarage aan de Brinklaan in Apeldoorn. De vrouw raakte gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 22.45 uur kregen de hulpdiensten een melding dat voorbijgangers een gewonde vrouw aan hadden getroffen in de buurt van de ingang van de parkeergarage aan de Brinklaan. Twee ambulances, meerdere politiewagens en een traumahelikopter werden opgeroepen. Bij aankomst van de hulpdiensten was nog onduidelijk waardoor de vrouw gewond was geraakt. Wel was duidelijk dat er zich iets had afgespeeld. De vrouw was zeer emotioneel. De gealarmeerde traumahelikopter, die al aanvliegend was, werd afgemeld. De vrouw werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie is op zoek naar getuigen, die iets tussen 22.15/22.45 uur hebben gezien rondom de ingang van de parkeergarage. Ook hoopt de politie meer informatie te krijgen uit de vervolg verklaring van de gewonde vrouw.

Het lijkt er volgens een woordvoerder op dat de vrouw was belaagd door drie jonge dames die na het incident er vandoor waren gegaan. De politie laat weten de zaak verder te onderzoeken.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen