Gelderland

Automobiliste rijdt benzinepomp omver Marchantstraat Apeldoorn

APELDOORN – Een automobiliste heeft vrijdagavond flinke schade aangericht bij het tankstation de Haan aan de Marchantstraat in Apeldoorn. De automobiliste ging er in eerste instantie vandoor, maar meldde zich later alsnog bij de politie.

Het ongeluk gebeurde rond 23.00 uur. Een automobiliste botste tegen de pompinstallatie waardoor de pomp behoorlijk beschadigd raakte. Een medewerker van het benzinestation belde de hulpdiensten. De brandweer was snel ter plaatse en stelde de situatie veilig. De pompinstallatie lekte in het begin een kleine hoeveelheid brandstof, maar dit was heel minimaal.

Het tankstation werd door de brandweerlieden afgezet met linten. In eerste instantie leek het erop dat de automobiliste ervandoor ging. Al snel kreeg de politie bericht dat de automobilist zich alsnog had gemeld. De auto liep bij het ongeluk forse schade op aan de rechtervoorzijde en is naar zo’n 3 straten verderop gereden waar deze in een parkeervak staat.

De politie heeft contact opgenomen met de automobilist. Het tankstation en de automobilist gaan samen de verzekering verder regelen.

Het tankstation blijft afgesloten totdat er een monteur is geweest.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen