Gelderland

Automobilist ramt lantaarnpaal omver N301 Barneveldseweg Nijkerk

NIJKERK – Bij een eenzijdig ongeval op de Barneveldseweg tussen Barneveld en Nijkerk, is een lantaarnpaal omver gereden. De automobilist wordt nagekeken door ambulancepersoneel, maar lijkt met de schrik vrij te zijn gekomen.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 12.15 uur. De automobilist verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur, ramde een lantaarnpaal en kwam met zijn auto tussen de struiken langs de weg.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. De bestuurder wordt door ambulancepersoneel nagekeken op eventuele verwondingen, maar lijkt met de schrik te zijn vrijgekomen. De auto en de lantaarnpaal kwamen er iets minder ongeschonden vanaf. De lantaarnpaal ligt op de grond en de auto staat zwaar beschadigd tussen de struiken.

Een deel van de Barneveldseweg is afgesloten. Verkeer kan het ongeval om en om passeren.

Waardoor de man de macht over het stuur verloor en of het regenachtige weer daar een rol in heeft gespeeld is niet bekend. Een berger komt ter plaatse om de auto af te slepen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen