Gelderland

Jonge bestuurster met teveel alcohol op crasht auto Vaassenseweg Nijbroek

NIJBROEK – Een 20-jarige vrouw uit Kampen heeft maandag haar auto in de prak gereden op de Vaassenseweg (N792) tussen Nijbroek en Vaassen. De beginnende bestuurster had een paar glazen te veel op, bleek uit de blaastest.

Bij het ongeluk waren geen andere mensen betrokken. De chauffeuse is uit de bocht gegleden en kwam aan de andere kant van de weg in de berm tot stilstand. Hierbij raakte de auto zo zwaar beschadigd dat hij door een berger is afgesleept. De bestuurster raakte niet gewond.

De vrouw is meegenomen naar het bureau. Hier werd een blaastest gedaan. Het resultaat? Een score van 425 μg/l, dat komt neer op ongeveer vier glazen alcohol. Haar rijbewijs is ingenomen en er is een proces-verbaal opgemaakt.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen