Gelderland

Groot gebied afgezet na gaslek BP Europaweg Apeldoorn

APELDOORN – De hulpdiensten hebben vanavond een groot deel van de Europaweg afgesloten vanwege een gaslek in de berm naast een boom tussen de parallelweg en de hoofdweg.

Medewerkers van het BP benzinestation hebben even voor 19:00 uur alarm geslagen. Zij roken een sterke gaslucht. De brandweer kwam ter plaatse om diverse metingen te verrichten. Hierbij werden meerdere putdeksels geopend.

Na ruim een uur kwam de brandweer achter de bron van de gaslucht. Het bleek in de berm te zitten naast een boom tussen de parallelweg en de hoofdweg. Medewerkers van Liander zijn aanwezig om het lek te dichten. De politie heeft hiervoor een deel van de Europaweg en het tankstation afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen