Noord-Holland

Automobilist belandt op de kop in de sloot Abcouderstraatweg Amsterdam

AMSTERDAM – Donderdagmiddag 10 augustus om 13.45 uur werd het traumateam ingezet voor een auto te water aan de Abcouderstraatweg in Amsterdam.

Massaal zijn de hulpdiensten ingezet, waaronder het traumateam dat per helikopter ingevlogen is om het ambulancepersoneel te ondersteunen. De traumahelikopter is onderweg naar de locatie van het incident afbesteld. Een automobilist is van de weg geraakt en op de kop in de sloot terechtgekomen. Gelukkig kwam de bestuurder er met een nat pak van af.

Medewerkers van een naastgelegen bedrijf die het zagen gebeuren hebben de auto met een ander voertuig omhoog getrokken zodat de inzittenden er uit konden. De BMW M5 met een catalogusprijs van meer dan 170.000,- kan als verloren worden beschouwd.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen