Gelderland

Flinke schade na kop-staartbotsing Arnhemsestraatweg Ellecom

Bij een kop- staartbotsing op de Arnhemsestraatweg (N348) bij Ellecom zijn twee voertuigen zwaar beschadigd geraakt. De inzittenden van beide voertuigen, waaronder een kind zijn ter plekke nagekeken en behandeld.

Het ongeluk gebeurde rond 12.00 uur op de Arnhemsestraatweg tussen Dieren en Ellecom. Ter hoogte van de verkeerslichten botste een bedrijfsbus achterop zijn voorganger. De inzittenden van beide voertuigen werden nagekeken door ambulancepersoneel. Ook een kind was bij de aanrijding betrokken, het jongetje raakte niet gewond maar was wel flink geschrokken. Hij kreeg van de hulpdiensten een traumabeertje.

Vanwege het ongeluk werd een deel van de N348 afgesloten. Hierdoor liep het overige verkeer enige hinder op.

Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat deze door een berger moesten worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen