Gelderland

Vechtpartij loopt uit in steekpartij Goosenskamp Harderwijk

HARDERWIJK – Op de Goosenskamp in Harderwijk is een vanmiddag tegen het einde van de middag een vechtpartij uitgelopen in een steekincident.

Rond 17:30 uur maakte de politie de melding van de steekpartij. De straat is afgesloten door de politie. Na de melding van de steekpartij spoedde meerdere politieauto’s en ambulances naar de straat toe in Harderwijk.

Ter plaatse bleek een vechtpartij te zijn uitgelopen op een steekpartij. Daarbij raakte twee personen gewond. Beide slachtoffers zijn vervolgens met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie laat ook weten dat er een man is aangehouden. Omdat de politie uit gaat van een incident in relationele sfeer zijn zij terughoudend met het verstrekken van informatie.

De Forensische Opsporing van de politie doet onderzoek naar de toedracht van de vecht- en steekpartij.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen