Gelderland

Busje raakt van de weg en ramt boom Wilpsedijk Wilp

WILP – Op de Wilpsedijk bij Wilp heeft zaterdagmiddag een ernstig eenzijdig ongeluk plaatsgevonden. Een bestuurder kwam met zijn voertuig in de berm en ramde een boom. De bestuurder kwam bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd waarna hij met spoed overgebracht werd naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur nadat de bestelbus met aanhanger uit de bocht vloog en een boom ramde in de berm. De bestelbus en aanhanger tolde over het asfalt waarna deze in de berm tot stilstand kwamen. De hulpdiensten rukten massaal uit waaronder meerdere brandwagens, ambulances en een traumahelikopter. De komst van de traumahelikopter werd niet afgewacht. De brandweer bevrijde de bestuurder uit zijn benarde positie waarna het ambulancepersoneel hem met spoed over bracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

De schade is enorm. De weg is volledig afgesloten voor sporenonderzoek. Na het onderzoek wordt de zwaar beschadigde bestelbus en aanhanger afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen