Zuid-Holland

Explosie bij viswinkel Wolphaertsbocht Rotterdam

ROTTERDAM – Vrijdagavond 11 augustus rond 23.40 uur heeft een explosie plaatsgevonden aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam.

De explosie gebeurde voor de deur van viswinkel Fish Corner. De politie werd grootschalig opgeroepen voor de explosie. De politie heeft voor het onderzoek de omgeving groots afgesloten. Het Team Explosieven Verkenning (TEV) van de politie doet onderzoek of nog een explosief aanwezig is. Door de explosie zijn de ruiten van de winkel kapotgegaan en liggen de glasscherven op de grond.

Het onderzoek zal nog enige tijd duren. Hoeveel schade de viswinkel heeft is nog onduidelijk. Er raakte niemand gewond. De politie doet onderzoek. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u beelden? Bel dan met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen